Kullanım Faydaları
- Kalorisi ve glisemik indeksi düşüktür.
- Sofra şekerine çok yakın tatlılığa sahiptir.
- Maillard reaksiyonuna girmez.
- Isı ve kimyasal stabilitesi yüksektir.
- Son ürün dokusunu geliştirir. Viskoziteye katkı sağlar.
- Kariyojenik değildir, diş çürümesine neden olmaz.
- USP / EP / BP gereksinimlerini karşılar.
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | 75/55 | 80/55 | 85/55 | 75/75 | 85/75 | |||||
min | max | min | max | min | max | min | max | min | max | |
Su % | 24 | 25.6 | 19 | 22 | 14.5 | 15.5 | 24.5 | 25.5 | 16.3 | 17.7 |
D-Maltitol % (KM) | 55 | – | 55 | – | 55 | – | 72 | 76 | 71 | 74 |
İndirgen Şeker % (KM) (DE) | – | 0.2 | – | 0.2 | – | 0.2 | – | 0.2 | – | 0.2 |