Sunar SMF-42 Fruktoz Şurubu, meyve suyu ve nektarı, meyveli ve gazlı içecekler, bisküvi unlu mamuller, konsantreler, dondurma ve sosların üretiminde kullanılmak üzere hazırlanmıştır.

 

  • Mısır nişastasının hidrolizi sonucu elde edilen saflaştırılmış ve yoğunlaştırılmış doğal glikoz-fruktoz şurubudur.
  • Berrak, renksiz ve doğaldır.
  • Fermente edilebilir karbonhidrat kaynağıdır.
  • Kullanıldığı ürünlerin parlak olmasını sağlar.
  • Gıdadaki su aktivitesini düşürerek bozulmayı engeller.
  • Ürünlerin raf ömrünü uzatır.
  • Nötr bir tada sahiptir, kullanıldığı gıda ürünlerindeki aromaların yoğunluğunu arttırır.
  • Ağız hissi ve tatlılık kontrolüne yardımcı olur, karamelize rengin oluşmasını sağlar.

Ambalaj Şekli: Teneke, Varil ve Tanker
Raf Ömrü: 24 Ay
Menşei Türkiye

 

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Unit Min
Brix ( 20 °C ) 69 71
Dekstroz 48 54
Fruktoz 40 45
Maltoz 1 3