Sert şeker, toffee, reçel, jöleli şeker, dondurma, karamel üretiminde kullanılmak üzere üretilmiştir.

Sunar SM-50 Glikoz Şurubu;

  • Mısır nişastasının hidrolizi sonucu elde edilen doğal glikoz şurubudur.
  • Hafif tatlı, berrak, renksiz, kendine özgü kokusu olan, doğal ve kıvamlı yapıdadır.
  • Osmotik basıncının yüksek olması nedeniyle mikrobiyal dayanıklılık sağlar.
  • Ürünlerde kristalizasyon kontrolü sağlar. 
  • Kıvam, nem çekiciliği, tatlılık ve renk gelişimini kontrol eder.
  • Son üründe standardizasyonu sağlar.
  • Kullanıldığı ürünlerin parlaklığını ve şeffaflığını arttırır.

 

Ambalaj Şekli: Teneke, Varil ve Tanker
Raf Ömrü: 24 Ay
Menşei Türkiye

 

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

  Min Max
Brix ( 20 °C )  82.5 84
DE 40 48
Dekstroz 0 4
Maltoz 46 54