Pişmaniye, marshmallow, sakız, helva, reçel, jöleli şeker, karamel, ketçap ve dondurma üretiminde kullanılmak üzere hazırlanmıştır.

Sunar SCG-60 Glikoz Şurubu;

  • Mısır nişastasının hidrolizi sonucu elde edilen doğal glikoz şurubudur.
  • Berrak, renksiz ve doğaldır.
  • Son üründe standardizasyonu sağlar.
  • Ürünlerin sertliğini düşürerek çiğnenebilirliğini arttırır.
  • Oluşturulan ürünlerin kesme, ambalajlama ve depolama sırasındaki şekillerini korumasını sağlar.
  • Kullanıldığı ürünlerin parlak ve şeffaf olmasını sağlar.

 

Ambalaj Şekli: Teneke, Varil ve Tanker
Raf Ömrü: 24 Ay
Menşei Türkiye

 

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

  Min Max
Brix ( 20 °C ) 80,5 83
DE 57 64
Dekstroz 28 36
Maltoz 28 38