Sunar Maltitol, hidrolize edilmiş nişastanın katalitik hidrojenasyonu ile üretilmektedir.

  • Sofra şekerine göre daha düşük glisemik indekse sahiptir

  • Düşük kalori değeri

  • Ağızda istenmeyen tat bırakmaz

  • Mükemmel ısı dayanımı

  • Düşük higroskopisite

  • Kıvam, viskozite, kristalleşme ve renk kontrolünü sağlar

  • Diş çürümesine neden olmaz

  • Sakız kaplamalarına mükemmel çıtırtı verir

  • Maillard reaksiyonuna girmez

  • USP/EP/BP uygundur  

Uygulama Alanları: Çikolata, dondurma, diyet ürünler, kek, bisküvi, şeker, sakız, enerji barları, alkolsüz içecekler, helva, reçel, sürülebilir çikolata, gofret ve unlu mamuller.


Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Flexi Tank
Raf Ömrü: 24 Ay
Menşei Türkiye

  

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Min Max
80/55 Kuru Madde 75 -
85/55 Kuru Madde 84,5 84,5
Kuru Madde % Maltitol 53 -