Sunar Sorbitol hidrolize edilmiş nişastanın katalitik hidrojenasyonu ile üretilmektedir.

Pastacılıkta özellikle kek yapımında, eczacılık alanında, diş macunu, kozmetik ve tütün formülasyonlarında kullanılmak üzere üretilmiştir.

 

Sunsorb (70/70) Sorbitol;

  • Düşük kalorili tatlandırıcıdır
  • Glisemik indeksi düşüktür
  • Şekersiz çözeltiler için hacim vericidir
  • Gıda ve endüstriyel kimyasallar için etkili bir dengeleyicidir
  • Ağızda ferahlık hissi verir
  • Diş çürümelerine yol açmayan tatlandırıcı özelliği vardır
  • Hacim artırıcıdır
  • Son üründe viskoziteyi artırır
  • Kullanıldığı ürünlerde kristalleşmeyi engeller
  • Süspansiyonlar içinde kullanılan ilaç ve vitaminlerin dengeli bir şekilde dağılmasını sağlar
  • Krem, emülsiyon ve pastacılık ürünlerinde yumuşatıcı ve nem tutucu özelliği sayesinde, ürünlerin raf ömrünün uzun olmasını sağlar

 

 

Ambalaj Şekli: Teneke, Varil, Tanker ve Fleksi Tank
Raf Ömrü: 24 Ay
Menşei Türkiye

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri

  Min Max
Kuru Madde 69 71,5
Kuru Madde % Sorbitol 50 -